За бизнес имоти и офис площи

За бизнес имоти и офис площи

С какво разполагаме?


В REACT разполагаме с богата и пълна база от налични на пазара търговски недвижими имоти, които се обслужват от нашия квалифициран вътрешно-брокерски и консултантски екип.


Наличието на тази база данни и личните ни контакти  със  собственици на бизнес имоти,  ще доведат до откриването на най-подходящото за вас офис пространство за наем или закупуване.

Какви са стъпките за наем/покупка на офис пространство?


Когато постъпи запитване за налична обява от сайта ни, наш консултант ще помогне да се осъществи оглед и ще се ангажира лично Ви покаже пространството.


REACT консултантът ще Ви помогне да кандидатствате за наемане/закупуване на помещението, ако то отговаря на желанията и изискванията Ви и е одобрено от Вас. Консултантът ни ще задейства подготовката и реализирането на всички необходими стъпки и детайли за подписването на договор за наем/покупка на офис пространството.


Консултантите от REACT са опитни преговарящи. Те работят усилено, за да осигурят най-изгодните условия за Вас, от цената на наема до Вашата дата на преместване.

Ето стъпка по стъпка ръководство за REACT процесаКакви са вашите нужди от офис пространство?

Най-бързият път за намиране на подходящи потенциални оферти е да ни кажете какво търсите. Ако можете да предоставите размера на необходимото пространство, предпочитаните от Вас локации и прогнозен бюджет за покупка или за месечен наем, нашият екип от експерти може да се заеме незабавно с намирането на подходящи помещения. И ако все още сте в процес на намиране на критериите за Вашия офис, нашият екип ще се радва да направи някои препоръки.

След предоставяне на списък с потенциалните помещения от на нашия REACT консултант, можете да започнете да преглеждате онези, които отговарят на критериите Ви веднага. Това Ви дава възможност да проверите предварително местата и да се уверите, че Вие и Вашият REACT консултант ще одобрите заедно  видовете пространства, които искате да видите, преди да започнете да правите огледи лично.

Разгледайте набелязаните предварително офис пространства с Вашия REACT консултант и заедно водете записки за пространствата, които ще посещавате, като може да гледате снимки, етажните планове и информацията за сградите, с които разполагаме.

След това отидете на място, за да се уверите кое от потенциално набелязаните предложения е Вашият фаворит.

Вземете решение за място и заедно с Вашия REACT консултант изпратeте оферта до наемодателя. При нужда консултантът ще Ви помогне да договорите подробностите за Вашия изгоден лизинг.

Оставете придвижването на преговорите и цялата документация в ръцете на Вашия доверен консултант.

Свържете се с нас на телефон или и-мейл.Свържете се с насРегистрайте се
и получавайте актуални обяви

Регистрацията в React.bg отнема само няколко секунди.

регистрация
Scroll to top