За нас

“Намери си работа, която обичаш и няма да ти се наложи да работиш и ден повече.“ 


Всеки има собствено виждане и усещане за перфектия офис. Нашата работа е да открием точно него като Ви спестим време, пари и нерви.


Имаме задълбочен опит в бизнес имоти, тъй като екипът ни тясно специализира в сегмент офиси вече над 15 години във всички големи градове в страната. Познаваме в детайли пазара и това ви гарантира най-адекватната консултация. Наша отговорност е да придвижим всички документи и ще бъдем с вас през всеки етап за реализиране на съответната сделка. Ще Ви консултираме за всяка стъпка в процеса на търсене, договаряне, покупка, продажба, наемане или отдаване


Работим директно както със собственици на имоти и инвеститори, така и с наемодатели и наематели. За всеки един участник в процеса на отдаване, продаване или наемане на офис пространства ние сме доказан партньор.

 

„Какъв е най-подходящият офис във Вашите представи?

Опишете ни го и оставете на нас останалото.“


За някои клиенти е най-важна локацията и достъпността до сградата, за други приоритет са пространството и разпределението, а трети имат подробни изисквания за най-малките детайли като опредлена осветеност на помещението или пък наличие на паркоместа. Ние ще Ви предложим всичко онова, което ще удовлетвори напълно конкретните Ваши изисквания.


Нашите детайлни и точни познания върху пазара на офис имоти ще Ви помогнат да добиете ясна представа за настоящото състояние на предлаганите офис пространства и за бъдещите тенденции на развитието на имотите у нас.


Ще направим подбор на най-добрите и подходящи предложения за Вас, значителна част, от които не са достъпни на открития пазар. Гарантираме Ви най-изгодния пакет от условия и подготовка на необходимата документация, без да се налага да се ангажирате с почти нищо.

 

Очакваме Ви!

Екипът на РЕАКТ Риъл Истейтс 

Регистрайте се
и получавайте актуални обяви

Регистрацията в React.bg отнема само няколко секунди.

регистрация
Scroll to top