За жилищни имоти

За жилищни имоти

Грижим се за Вас и при намирането на подходящ дом или друг вид имот, който търсите. Нашата дейност не се фокусира само върху офис пространства. Нашият екип ще Ви предостави всички необходими консултантски услуги за наемане, отдаване или покупка на жилище и други различни видове имоти.


Ние сме сигурни, че ще намерим и най-уютният дом за Вас.


В REACT работим както със строителни компании, които имат необходимата репутация на пазара за недвижими имоти, така и директно със собственици на жилища, които предлагат имоти за продажба.


Нашият над 15 годишен професионален опит ще ви отведе до мечтаното жилище по-бързо, отколкото сте очаквали. Ще Ви предоставим личен REACT консултант, който ще е с Вас по време на търсенето и сключването на сделката. Всеки един от екипа на REACT познава отлично характеристиките на пазара за недвижими имоти и тънкостите в строителството. Ние ще Ви дадем обективна и изчерпателна информация за предложените обекти за закупуване, ще съобразим търсенето с Вашите изисквания. Ще Ви запознаем с използваните технологии на строистелство, плюсовите на местоположението и инфраструктурата.


Личният Ви REACT консултант ще подготви и провери заедно с Вас всички необходими юридически документи, за да сте спокойни и сигурни при придвижването и финализирането на сделката.Свържете се с насРегистрайте се
и получавайте актуални обяви

Регистрацията в React.bg отнема само няколко секунди.

регистрация
Scroll to top